Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ربانی ارشد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار کرد: پنجم دی ماه روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات مخاطرات طبیعی در راستای شعار تدبیر در حوادث برای کاهش خسارات در راستای اقتصاد مقاومتی به منظور انجام برنامه‌های پیشگیری و ارتقاء سطح آمادگی جامعه در برابر انواع مخاطرات، ضمن برنامه‌ریزی فعالیت‌های مرتبط از اهم اقدامات اداره کل راه و شهرسازی استان همدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در همین راستا با توجه به زلزله خیز بودن استان، برنامه‌ای برای مطالعه گسل‌های شهرهای استان، پهنه‌بندی این گسل‌ها و ساخت و ساز روی آنها شروع شده که پایلوت آن شهرستان نهاوند است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه ساخت و سازهای اصولی بهترین راه کاهش بلایای طبیعی است، بیان کرد: جلوگیری از ساخت و ساز ساختمان‌ها در مناطقی که روی گسل قرار دارند، باید با یک برنامه‌ریزی کارآمد انجام شود و تأکید بر مطالعه و شناسایی نقشه گسل‌ها و حرائم شهرستان نهاوند و جلوگیری از ساخت و ساز در حریم این گسل‌ها از برنامه‌های بسیار مهم آینده استان است.

وی عنوان کرد:  باید در استان مرکز دفتر ژئوفیزیک منطقه غرب کشور و دفتر مرکز مطالعات و تحقیقات زلزله غرب کشور راه‌اندازی شود.

ربانی ارشد  ادامه داد: با توجه به مطرح کردن موضوع کیفیت بتن و جوش مسئولیت این اداره کل بیشتر شده بنابراین نسبت به پیگیری جدی مبنی بر نظارت دقیق بر کیفیت بتن و جوش با همکاری نظام مهندسی اقدام خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت توجه به موضوع کیفیت بتن عنوان کرد: از آنجایی که در زلزله کرمانشاه ساختمان‌های بتنی بیشتر آسیب دیدند باید یک نظارت جدی بر ساختمان‌های بتنی داشته باشیم .

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان گفت: از مهندسین و دست اندرکاران ساخت وساز می‌خواهیم با رعایت استانداردها و مقررات ملی ساختمان به ارتقاء کیفیت سازه توجه ویژه ای داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

کلیدواژه: راه و شهرسازی همدان زلزله گسل نهاوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۵۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟

آفتاب‌‌نیوز :

صفحه اینستاگرامی «صبح سینما» در نقد کیفیت نازل فصول جدید «نون خ» و «زیرخاکی» نوشت: فصل بندی در تمام دنیا شیوه رایجی است. سازندگان یا در ابتدا نقشه راه یک روایت را در چند فصل آماده دارند یا با توجه به اقبال مخاطب مسیری را برای ادامه قصه باز می‌کنند. در سریال‌های کمدی نیز با توجه به اقبال مخاطب فصل‌های بعدی با اتاق فکری مجرب و گروه نویسنگدان خلاق طراحی می‌شود. اما گویا در صدا و سیما فصل بندی و ساخت ادامه یک سریال به چیز‌های دیگری بستگی دارد و در یک لیگ دیگر بازی می‌کنند. مدت‌هاست دیگر نه قصه مهم است و نه لزوم ساخت ادامه آن؛ همین که دوستان هر سال دور هم جمع شوند و یک «چیزی» به نام فصل چندم سر هم کنند کفایت می‌کند. سعید آقاخانی و پژمان جمشیدی هم هستند.

قبول که می‌شود در سریال‌های کمدی پیوستگی را فراموش کرد، اما آیا نباید یک مجموعه ۱۵ قسمتی هدف و قصه‌ای برای ساخت داشته باشد؟ تا کی باید روی موج موفقیت گذشته سوار شد؟ بعضا دیده شده دوست نویسنده تکه‌های بامزه سریال‌های پر مخاطب گذشته همچون «شب‌های برره»، «پایتخت»، «باغ مظفر» و... وصله می‌کند و یک کپی دست چندم و در مواردی درنیامده از آن را به دل قصه‌اش راه می‌دهد.

مخاطب هیچ سکوت می‌کند و گاه تحمل؛ خودتان دلتان برای چیزی که می‌سازید نمی‌سوزد؟ تا کجا می‌خواهید از اعتبار گذشته خرج کنید؟ اگر نمی‌توانید یا نمی‌شود به سراغ کار تازه بروید شاید نتیجه بهتری هم برای شما داشته باشد و هم مخاطب.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم